Informace pro dodavatele


Látky dodáváme/střiháme po půl metrech nebo po metrech. Např. 1,5m; 10m; 15,5m atp. Nikoliv 10,1m; 2,3m atp.
Látku obdržíte vždy v jedné délce

 

Nová výdejní místa v ČR a Bratislavě
Osobní odběr od 54 Kč
ušetřete na poštovném!


Dopravci:
PPL
DPD
Česká a Slovenská pošta
Uloženka

Platba:
Dobírkou
Bankovním převodem

Dobrý den!
Vstupte, pojďte prosím dál! Zveme Vás do našeho obchůdku s krásnými hebkými látkami
Najdete u nás metráž od českých i zahraničních výrobců, galanteriinažehlovačkynetradiční dárkydoplňky a mnoho dalšího
Příjemná bavlněná certifikovaná plátna pro miminka do dětské i velké postýlky, na zavinovačky, nebesa, kapsáře i závěsy
Kvalitní látky tkané z jemných přízí v šířkách 240, 160, 150 cm, kytičkovanépruhované, s puntíkykostkovanéoděvní a dekorační látky.
U nás si můžete dojednat lepší cenu než u konkurence. Stálým zákazníkům poskytujeme slevy! A navíc ke každé objednávce získáte dárek. Objednávky expedujeme téměř okamžitě
Látky u nás můžete zakoupit jako metrový textil nebo jako již předvolený balíček - kusový prodej
Z našich látek hravě zhotovíte závěsy, ubrusy a prostírání, sedáky na židle, lavice a houpačky, sedací a válecí vaky, polštářky, taštičky, peněženky, hračky, hrací deky, povlečení, kapsáře, nebesa, košíčky, šátky oděvy a jiné doplňky
Střiháme po půl metrech. Látku obdržíte vždy v jednom kuse. Nejkratší možná délka objednané látky je 50cm.
Pokud do košíku vložíte 0,5 = 50cm; 1 = 1m 1,5 = 1,5m atd.


Tagy:
šatovky, kostýmovky, plášťovky, kabátkovky, košilovina, dětské látky, oblekovka, plášťovka, kalhotoviny, dekorační látky, oděvní látky, dětské látky, textil, bavlna, damašek, flanel, flauš, flíz, fleece, len, krajka, manšestr, popelín, atlas, brokát, denim, jeans, satén, hedvábí, taft, tyl, tvíd, úplety, vizkóza, polyester, vlna, kůže, kepr, konopí, metráž, mušelín, plátno, samet, sukno, látka, látky, stuhy, nažehlovací aplikace, nažehlovačky, káro, kostka, riflovina, halenkovina, podšívka, jarní látky, zimní látky, letní látky, podzimní látky, plyše, šifón, kůže, koženka,levné látky v metráži, metrážové látky, prodej látek metráž, e-shop s metráží praha, eshop látky bavlna, eshop levné látky, látky s atestem I. třídy, bavlna pro děti do tří let s atestem Oeko-Tex Standard 100, levné látky, dekorační látky, čalounické látky, metráž bavlněný satén, rouno, vatelín, výplň do polštářků, výplň do sedacích vaků, náplň do polštářů a sedacích vaků, letní látky, zimní látky, mico fleece, velboa, minky, flanel, zahraniční látky, dovozové látky, black out, polyesterové látky, metráž na závěsy, látky rongo



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete Pavlíně Semrádové, se sídlem Nýdecká 445, Praha 9 Letňany 19900, IČ 69530157(dále jen Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů